MakelaarsUnie werkt nauw samen met AdviesUnie Hypotheken & Kredieten en AdviesUnie Verzekeringen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de klant tegenwoordig alles onder één dak heeft op het gebied van wonen, hypotheken, verzekeringen en kredieten. AdviesUnie is al jaren een betrouwbare partner op het gebied van financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord. De afgelopen periode heeft AdviesUnie zich opgewerkt tot één van de grootste onafhankelijke advieskantoren in het Noorden.

Het aankopen van een woning gebeurt maar een paar keer in uw leven. Het is daarom van groot belang dat dit hele pad goed en bedachtzaam wordt bewandeld. MakelaarsUnie begeleidt u graag bij dit spannende traject met een kundige en no-nonsense benadering, waarbij het belang van u als koper te allen tijde wordt bewaakt.

Vrijblijvend advies

Het realiseren van uw woonwens begint bij het in kaart brengen van uw financiële situatie en mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met één van de AdviesUnie adviseurs.