Nieuws uit de regio

illustratie oplevering nul-op-de-meter woningen Veendam

Oplevering 25 nul-op-de-meter woningen in Veendam

VastgoedCompany B.V. is trots om aan te kondigen dat ze in samenwerking met Morgenwonen meer dan 25 nul-op-de-meter woningen hebben opgeleverd in Veendam. Deze woningen zijn ontworpen om de hoogste energie-efficiëntie-normen te bereiken, waardoor bewoners niet hoeven te betalen voor hun energiekosten omdat deze woningen volledig energieneutraal zijn.

MakelaarsUnie biedt een compleet pakket van diensten voor de verhuur van deze nul-op-de-meter woningen, waaronder het werven van geschikte huurders, het afhandelen van de huurovereenkomst en het beheren van de verhuur gedurende de huurperiode. Dit zorgt voor een efficiënte en soepele verhuurproces voor zowel de verhuurder als de huurder.

De nul-op-de-meter technologie die in deze woningen is toegepast, maakt gebruik van duurzame energiebronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen, waardoor de woningen zelf de benodigde energie produceren. Dit betekent dat de bewoners geen energierekening hoeven te betalen.

De samenwerking tussen VastgoedCompany B.V., Morgenwonen en MakelaarsUnie heeft ertoe geleid dat Veendam nu een voorbeeld is voor andere steden in Nederland als het gaat om duurzaam en energie-efficiënt wonen. Deze woningen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar bieden ook een hoogwaardige levensstijl voor de bewoners met gratis energie.

VastgoedCompany B.V., Morgenwonen en MakelaarsUnie zijn vastbesloten om hun inspanningen voort te zetten en nog meer nul-op-de-meter woningen op te leveren in Veendam en andere steden in Nederland, om zo een grotere bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.