Verkoopmakelaar

De huizenmarkt is constant in beweging en aan verandering onderhevig. Dat vraagt om een professionele en doortastende manier van werken van uw makelaar. Kortom: vakmanschap, een uitgebreid netwerk en een gedegen verkoopstrategie zijn noodzakelijk om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Dan bent u bij MakelaarsUnie aan het juiste adres!

Heeft u uw droomhuis al op het oog? Of wilt u eerst uw huidige woning verkopen? Maak dan kennis met de no-nonsense werkwijze van MakelaarsUnie!

Uw huis verkopen voor een vaste lage courtage van slechts 1%

MakelaarsUnie biedt maatwerk, afgestemd op de situatie en wensen van de klant. Met onze ruime kennis van de markt en ons gedreven team krijgt u alle aandacht. Wij zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs verkocht wordt. Service van A tot Z. En allemaal voor een ongekend lage courtage van 1%.

Uw huis zelf verkopen? Bekijk ons unieke € 499,- Funda pakket

Wilt u zelf uw huis verkopen? Via onze speciale Funda pakket is het al mogelijk uw woning aan te melden op Funda voor slechts € 499,-. Bovendien worden er professionle foto's van uw woning gemaakt. Vanzelfsprekend is het mogelijk extra diensten af te nemen.

Wat houdt dit in?
Woningopname/waardebepaling
Presentatie woning eigen website, Funda en overige media
Marketing nieuwe media (o.a. Facebookcampagne)
Bezichtigingen verzorgen met aspirant kopers
Onderhandelingen
Opmaken koopcontract en laten ondertekenen door partijen
Eindinspectie
Begeleiding notariƫle overdracht