Zoekadvertenties

Gratis zoekadvertentie plaatsen

‘Ik ben op zoek naar mijn droomwoning, maar vis constant achter het net’. Deze opmerking is meer regel dan uitzondering als wij zoekers op de woningmarkt spreken. Op basis van ons uitstekende netwerk slagen wij er nog steeds in om onze relaties succesvol bij te staan in hun zoektocht naar hun droomwoning. Neemt niet weg dat de balans tussen vraag en aanbod op de woningmarkt niet in evenwicht is en dat levert vele teleurstellende gezichten op.

Nieuw concept:

MakelaarsUnie speelt in op de huidige marktsituatie en biedt een platform voor woningzoekers en potentiële woningverkopers. Geheel gratis kan een zoekadvertentie geplaatst worden en via eigen marketing zal MakelaarsUnie op zoek gaan naar de droomwoning van de adverteerder.

Bent u echter voornemens uw woning te verkopen, maar bestaat nog niet de behoefte om de woning met alle toeters en bellen in de markt te zetten? Dan kunt u tevens een gratis verkoopadvertentie plaatsen op ons platform. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte koper.

Op deze wijze bieden wij een online platform met potentiële kopers en verkopers en zijn wij in staat om op een laagdrempelige manier koper en verkoper bij elkaar te brengen. Met als doel het realiseren van uw ultieme woonwens.