Veendam

10 nieuwe woningen

Het Palet Veendam

Op een zeer geliefde plek in de wijk Buitenwoel worden binnenkort 10 moderne en ruime twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Deze woningen worden volledig gebouwd volgens de huidige tijdsgeest en zullen allemaal worden uitgerust met een warmtepomp en een dakvlak dat volledig bedekt is met zonnepanelen.

De kwaliteitswoningen wekken meer energie op dan ze gebruiken. Het is bij energiebewust gebruik van de woningen en bij gelijkblijvende regelgeving mogelijk om te wonen zonder energiekosten.

MorgenWonenInVeendam.nl

Meer informatie?

Succes! Uw bericht is naar ons verzonden.
Fout! Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht.
Deze site is beschermd door reCAPTCHA. De Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.

Twee-onder-een-kapwoningen

Comfortabel wonen

Langs een rustig straatje worden 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Kom aanrijden, parkeer je auto op eigen terrein en ontdek de ruime woning.

De 10 royale twee-onder-een-kapwoningen zijn ontworpen in een traditionele architectuurstijl en worden gebouwd aan de Ter Borchlaan, vlakbij het Ruysdaelplantsoen en het water. Hier geniet je van het buitenleven, met alle gemakken van de stad Veendam om de hoek. Dat is pas echt comfortabel wonen. De woningen zijn voorzien van rijke details zoals brede dakoverstekken, grote ramen en rollagen in het metselwerk, wat hen een klassieke, tijdloze uitstraling geeft.

Met een gebruiksoppervlakte van 145 m², de vele raampartijen en plafonds van 2,78 meter hoog, bieden deze twee-onder-een-kapwoningen een ruime en lichte leefomgeving. De kavelgroottes variëren van circa 285 m2 tot circa 425 m2.

Lees meer over de woningen, opties en beschikbaarheid

MorgenWonenInVeendam.nl